BIQS academy, de softwareoplossing voor opleidingscentra

Eén oplossing voor het volledige beheer van je opleidingscentrum

BIQS academy, de softwareoplossing voor opleidingscentra. Met je opleidingscentrum ga je maximaal voor kwaliteit van je aanbod, en een persoonlijke begeleiding. Door met gekwalificeerde trainers te werken en het juiste lesmateriaal te gebruiken, breng je elke opleiding tot een goed einde.
 
Daarnaast komt er natuurlijk een heleboel administratie kijken. Planningen maken, inschrijvingen beheren, aanwezigheidslijsten aanmaken, attesten bezorgen, polsen naar tevredenheid, en andere evaluaties afnemen…
 
Stel je eens voor dat deze administratieve taken vlotter zouden verlopen. Gedaan met repetitieve taken manueel uit te voeren. Minder kans op fouten, geen dubbele boekingen, gedaan met verkeerde facturatiegegevens. Hoe goed zou dat zijn?
 
Met BIQS academy bieden we je een totaaloplossing om je administratie volledig te beheren vanuit één systeem.
BIQS academy

Wat kan BIQS academy betekenen voor jouw opleidingscentrum?

Schrijf je cursisten online in, of laat je cursisten of werkgevers zelf inschrijven via een online inschrijvingswizard. Zo heb je vanaf de start alle correcte gegevens digitaal opgeslagen.

Plan het nodige lesmateriaal (voertuig, uitrusting, …) meteen in als je een opleiding opstelt. Zo is alles meteen voorzien voor je opleiding. Weer een zorg minder.

Koppel een trainer aan je opleiding. Deze is meteen ingepland op de visuele planning. Zo heb je steeds een duidelijk overzicht per trainer.

Zorg automatisch voor de nodige attesten bij je opleiding. Van aanwezigheidslijst tot tevredenheidsenquete, je kan deze allemaal automatisch genereren.

Merk je dat cursisten vaak niet opdagen voor je opleidingen? Vanaf nu is dat is verleden tijd. Stuur een herinneringsmail aan hun werkgever, en een sms aan de cursist. Zo herinner je hen eraan om zeker naar de opleiding te komen.

Deel opleidingen op in dagdelen indien nodig. Zo kan je per dagdeel andere personen voorzien en taken koppelen. Iedereen weet op die manier wanneer hij/zij nodig is, en kan zich voorbereiden.

Maak je facturen automatisch aan. Verstuur ze meteen aan de cursist of  de werkgever. Je behoudt steeds een duidelijk overzicht van betalingsstatus per cursist.

Raadpleeg je BIQS academy waar en wanneer je wil. Vanop pc, laptop, tablet of mobiel. Je volledige systeem zit veilig in de cloud. Gewoon inloggen in je eigen beveiligde omgeving en je bent vertrokken.

Specifieke noden of extra wensen voor de software van je opleidingscentrum? Dan zorgen we voor een oplossing op maat die we implementeren binnen je pakket. Zo voorziet BIQS academy in al jouw behoeften.

Dankzij BIQS academy herleid je administratieve taken tot een minimum, en kan je gericht focussen op je kerntaken. Wil je snel en vlot aan de slag? We geven je een opleiding nadat we je werkomgeving klaar gezet hebben.

BIQS academy werkt met een maandelijkse kost per gebruiker. Zo heb je een flexibel systeem dat je toelaat op elk moment makkelijk in te spelen op de noden van je opleidingscentrum.

Neem zelf de leiding om je opleidingen vlotter te stroomlijnen. Ontdek BIQS academy met al zijn voordelen en ga voor een performante en gebruiksvriendelijke oplossing.

Contacteer ons

Ontdek ook de andere diensten van BIQS

Serv&Rent software

Performante verhuursoftware en software voor servicebedrijven.

Planningstool

Op maat gemaakte planningssoftware
om je projecten te stroomlijnen.​​

Web- & mobiele apps​

Web- en mobiele applicaties,
volledig op maat van je bedrijf.​

Benieuwd wat BIQS voor jouw opleidingscentrum kan betekenen? Ontdek het in een kennismakingsgesprek.

Contacteer ons via het contactformulier hogerop deze pagina, via mail info@biqsit.be of telefonisch op 014 75 40 76.

Volg ons ook via LinkedIn en Facebook.