BIQS biedt geautomatiseerde oplossingen

BIQS biedt geautomatiseerde oplossingen op maat van jouw bedrijf

Bij BIQS ontwikkelen we gebruiksvriendelijke ERP software voor planning, klantenbeheer, boekhouding en meer. Van standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central pakketten, tot performante ERP oplossingen volledig op maat van je bedrijf, of een combinatie van beiden.

Bij BIQS ontwikkelen we overzichtelijke planningtools op maat. Met onze planningstool heb je steeds een duidelijk en volledig overzicht van al je projecten, projectstatus en de nodige resources.

Heb je nood aan een web- of mobiele applicatie om je klantbeleving te verhogen? Ook daarvoor ben je bij BIQS aan het juiste adres. Samen bekijken we wat er mogelijk is.

BIQS staat voor ‘Business ITnovative Quality Services’! Kwaliteitsvolle, geautomatiseerde oplossingen die je bedrijfsvoering eenvoudiger en efficiënter zullen maken.

Serv&Rent, ERP-software van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met onze intelligente Serv&Rent verhuursoftware en software voor servicebedrijven bieden wij een uitgebreid en dynamisch pakket met specifieke functionaliteiten. Als Microsoft service partner zetten wij de geschikte modules klaar om een volledig inzicht in je bedrijf te krijgen.

We stroomlijnen je aankoop, klantenservice en financiën

Oplossingen zowel voor kleine als grote bedrijven, van retail tot industrie

We optimaliseren je bedrijfsprocessen en je kosten

Planningstool

Vragen klanten steeds naar de status van hun project? Plannen je werknemers hun werk niet correct? Onze planningssoftware op maat is dé oplossing.

De juiste mensen bij de juiste functie

Vereiste kosten en werkkrachten in kaart brengen

Raadplegen van de projectstatus

Web & mobiele applicaties

BIQS ontwikkelt web- en mobiele applicaties op maat van (service) bedrijven. We werken steeds met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat jouw applicatie mee is met zijn tijd.

Verbeter je klantbeleving dankzij de juiste tools

Mobiel vriendelijk en volledig responsief, klaar voor elk toestel

Talrijke mogelijkheden op maat van je bedrijf

BIQS academy

Met BIQS academy bieden we een totaaloplossing voor opleidingscentra. Eén softwareoplossing voor het volledige beheer van je administratie.

Plan opleidingen met lesmateriaal en de juiste trainer

Zorg automatisch voor de juiste documenten en attesten

Overal en altijd bereikbaar vanuit de cloud

BIQSDRIVE

We ontwikkelden een software oplossing, specifiek voor rijscholen en opleidingscentra. Dagelijks beheer van je rijschool in de cloud. BIQSDRIVE is volledig en flexibel in gebruik. Een must voor een vlot beheer en feilloze werking van jouw rijschool.

Wat BIQS voor jouw bedrijf  kan betekenen? Dat bespreken we graag in een kennismakingsgesprek.

Contacteer ons via het contactformulier. Mail voor meer informatie naar info@biqsit.be, telefonisch kan je ons bereiken op 014 75 40 76.

Volg ons op social media via onze LinkedIn en Facebook pagina.