Contacteer BIQS

Tijd om je bedrijfsprocessen te automatiseren? Contacteer BIQS , dé partner waarop je kan vertrouwen om hieraan mee te bouwen.

Maak een afspraak, kom op de koffie en informeer wat we voor jou en je bedrijf kunnen betekenen.

Maandag – Vrijdag
08.00 – 17.00

+32 14 754 076 
info@biqsit.be

Rauwelkoven 87/B
2440 GEEL – België

CONTACTEER BIQS

Heb je een vraag, ben je op zoek naar een betrouwbare IT-partner voor je bedrijfsprocessen?

Vul ons contactformulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.

Volg ons

BIQS, jouw betrouwbare partner voor ERP-software, planningstools en web- en mobiele applicaties. Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

BIQS is de betrouwbare partner voor performante oplossingen voor de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Vanuit een persoonlijke aanpak ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software voor je bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van je bedrijf ligt aan de basis van een juiste oplossing. Software voor servicebedrijven zoals de verhuursector, software voor autoverhuur, machineverhuur, en vele andere sectoren.

Met efficiënte oplossingen voor je administratie, planning, klantenbeheer, voorraadbeheer, offertes, facturatie en betalingsopvolging.  Van standaard ERP-software pakketten tot complete oplossingen op maat, of een combinatie van beiden.

Heb je behoefte aan een online planning kalender op maat? Of ben je op zoek naar een web- of mobiele applicatie om je business te vergemakkelijken. Ook hier helpen we je graag mee.

Je bedrijf zal vlotter, performanter en efficiënter werken dan ooit tevoren. Zo neem je voorsprong op je concurrenten. Want een sterk verhaal naar je klanten toe begint met een betrouwbare interne werking. Als het intern niet vlot verloopt, hoe wil je je klanten dan een feilloze service bieden?

Benieuwd wat BIQS voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons via het contactformulier, via mail info@biqsit.be of telefonisch op 014 75 40 76. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook.