Altijd gepast

MAATOPLOSSINGEN

Geautomatiseerde oplossingen op maat van jouw bedrijf

BIQS biedt geautomatiseerde oplossingen op maat van jouw bedrijf. Naast gebruiksvriendelijke ERP oplossingen in Microsoft Dynamics 365 Business Central, verzorgen we ook oplossingen op maat van je bedrijf.

Zo ontwikkelen we overzichtelijke planningtools op maat. Met onze planningstool heb je steeds een duidelijk en volledig overzicht van al je projecten, projectstatus en de nodige resources.

Heb je nood aan een web- of mobiele applicatie om je klantbeleving te verhogen? Ook daarvoor ben je bij BIQS aan het juiste adres. Samen bekijken we wat er mogelijk is.

Je wil graag een aantrekkelijke webshop om je verkoop een extra boost te geven of je klanten 24/24 en 7/7 je producten aan te kunnen bieden. Dat kunnen we voor jou realiseren.

Vanuit je geautomatiseerde omgeving wil je natuurlijk ook de beste analyses kunnen maken. Hiervoor is een goede rapportering noodzakelijk. We bieden je de juiste tools om uitgebreide analyses en rapporten te kunnen maken op maat van je behoeften.

BIQS maatoplossingen

OPLOSSINGEN OP JOUW MAAT

Om je belangrijkste resources op een juiste manier in te zetten, ontwikkelen we voor jou een planningstool op maat. Omdat plannen ook plezant mag zijn. En dat zal zeker lukken als de planningstool volledig afgestemd is op de noden van je bedrijf.

Plan je mensen en middelen altijd snel en correct in. Volg projecten nauwkeurig op door kleuren toe te wijzen aan verschillende fases. Alles duidelijk weergegeven op grafische borden, waardoor je steeds het volledige overzicht zal behouden.

Dus vanaf nu plan je je mensen, machines en taken op een efficiënte manier in. Ontdek zelf ook hoe je door een goede en performante softwareoplossing met plezier aan je planning zal werken.

Nog een extra voordeel van onze planningstool. Deze kan naadloos geïntegreerd worden met je bestaande ERP-software indien je dat wenst. 

Om je business te vergemakkelijken en verschillende taken te automatiseren, kan BIQS voor elk bedrijf web- en mobiele applicaties op maat ontwikkelen. Mobiele software zal de werking van je bedrijf vergemakkelijken, en kan ondersteuning bieden aan jou, je medewerkers of je klanten.

Onze applicaties zijn compatibel met Android en iOS, en tegelijk ook volledig responsief, zodat ze op elk scherm mooi tot hun recht komen.

Je kan je eigen applicatie steeds uitbreiden of aanpassen naar wens. Zo blijft je applicatie steeds up-to-date met de wensen en noden van je bedrijf. Verder is een koppeling met je bestaande software meestal mogelijk, zodat je met een volledig geïntegreerd systeem kan (blijven) werken.

Om je activiteiten en verkoop niet stil te laten vallen na de openingsuren wil je graag een webshop. Een aantrekkelijke, overzichtelijke virtuele winkel waarin je 7 op 7 de klok rond bereikbaar blijft voor je klanten.

Een extra service die je wil bieden, die tegelijk je verkoop stimuleert. Daarvoor is je webshop een mooie oplossing.

Samen met BIQS bouw je een aantrekkelijke webshop die voor je werkt.

Goede analyses en rapporten zorgen voor het maken van doordachte beslissingen. Misschien werk je al geautomatiseerd en heb je een uitgebreide database. Maar gebruik je de informatie uit je database wel?

Gebruik daarom een goede tool om duidelijke rapporten te genereren en informatie grondig te kunnen analyseren. Zo zal je correcte conclusies kunnen maken en juiste knopen doorhakken om je bedrijf maximaal verder te ontplooien. Beter meten is slimmer weten!

EEN GEPASTE OPLOSSING NODIG?

We bekijken samen hoe we je kunnen helpen met een specifieke maatoplossing.