BIQS Academy

OPLEIDINGSSOFTWARE

BIQS Academy, de opleidingssoftware voor je opleidingscentrum

Met je opleidingscentrum ga je maximaal voor kwaliteit van je aanbod, en een persoonlijke begeleiding. Door met gekwalificeerde trainers te werken en het juiste lesmateriaal te gebruiken, breng je elke opleiding tot een goed einde. Met BIQS Academy heb je de ideale software voor je opleidingscentrum.
 
Daarnaast komt er natuurlijk een heleboel administratie kijken. Planningen maken, inschrijvingen beheren, aanwezigheidslijsten aanmaken, attesten bezorgen, polsen naar tevredenheid, en andere evaluaties afnemen…
 
Stel je eens voor dat deze administratieve taken vlotter zouden verlopen. Gedaan met repetitieve taken manueel uit te voeren. Minder kans op fouten, geen dubbele boekingen, gedaan met verkeerde facturatiegegevens. Hoe goed zou dat zijn?
 

Wil je je opleidingscentrum 24/7 geopend houden voor je klanten? Dat kan dankzij de intelligente inschrijvingswizard. Hiermee schrijft een cursist zichzelf meteen in voor de juiste opleiding uit je aanbod.

Met BIQS Academy opleidingssoftware bieden we je een totaaloplossing om je administratie volledig te beheren vanuit één systeem.
BIQS Academy

WAT KAN ONZE OPLEIDINGSSOFTWARE VOOR JOUW BETEKENEN?

Schrijf je cursisten online in, of laat je cursisten of werkgevers zelf inschrijven via een online inschrijvingswizard. Zo heb je vanaf de start alle correcte gegevens digitaal opgeslagen.

Koppel een trainer aan je opleiding. Deze is meteen ingepland op de visuele planning. En plan ook het nodige lesmateriaal in als je een opleiding opstelt. Zo is alles meteen voorzien.

Zorg automatisch voor de nodige attesten bij je opleiding. Van aanwezigheidslijst tot tevredenheidsenquete, je kan deze allemaal automatisch genereren.

Maak je facturen automatisch aan. Verstuur ze meteen aan de cursist of  de werkgever. Je behoudt steeds een duidelijk overzicht van betalingsstatus per cursist.

Deel opleidingen op in dagdelen indien nodig. Zo kan je per dagdeel andere personen voorzien en taken koppelen. Iedereen weet op die manier wanneer hij/zij nodig is, en kan zich voorbereiden.

Merk je dat cursisten vaak niet opdagen voor je opleidingen? Vanaf nu is dat is verleden tijd. Stuur een herinneringsmail en/of sms. Zo herinner je hen eraan om zeker naar de opleiding te komen.

Raadpleeg waar en wanneer je wil. Vanop pc, laptop, tablet of mobiel. Je volledige systeem zit veilig in de cloud. Gewoon inloggen in je eigen beveiligde omgeving en je bent vertrokken.

Specifieke noden of extra wensen? Dan zorgen we voor een oplossing op maat die we implementeren binnen je pakket. Zo voorziet de BIQS Academy opleidingssoftware in al jouw behoeften.

Dankzij de opleidingssoftware van BIQS Academy herleid je administratieve taken tot een minimum, en kan je gericht focussen op je kerntaken. Wil je snel en vlot aan de slag? We geven je een opleiding nadat we je werkomgeving klaar gezet hebben.

BIQS Academy opleidingssoftware werkt met een maandelijkse kost per gebruiker. Zo heb je een flexibel systeem dat je toelaat op elk moment makkelijk in te spelen op de noden van je opleidingscentrum.

MEER WETEN OVER ACADEMY?

Ontdek de opleidingssoftware van BIQS Academy met al zijn voordelen en kies voor een performante, gebruiksvriendelijke en complete oplossing.


Enkele referenties