BIQS zorgt ervoor

OPLOSSINGEN

BIQS, je partner voor performante oplossingen in jouw sector

BIQS automatiseert jouw bedrijfsprocessen met kant-en-klare oplossingen voor specifieke sectoren zoals verhuurbedrijven, opleidingscentra en rijscholen. Natuurlijk kunnen we ook voor jouw bedrijf we een oplossing op maat voorzien.

Want BIQS is de betrouwbare partner voor performante oplossingen voor de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Vanuit een persoonlijke aanpak ontwikkelen we de juiste tools voor je bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van je bedrijf ligt aan de basis van een juiste oplossing.

Met efficiënte oplossingen voor je administratie, planning, klantenbeheer, voorraadbeheer, offertes, facturatie en betalingsopvolging.  Van standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central oplossingen tot complete ERP-oplossingen op maat, of een combinatie van beiden.

BIQS-Serv-Rent-icoon-png

Serv&Rent verhuursoftware, dat is één complete, gecentraliseerde oplossing voor al je verhuuractiviteiten. Ga elke dag gerust aan het werk, zonder kopzorgen over software. We bieden je een goede, betrouwbare software oplossing op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central. 

BIQS-Academy-icoon-png

BIQS Academy opleidingssoftware zorgt voor de juiste focus. Want je bent toch liever bezig met je opleidingen en cursisten, en hebt liever geen frustratie over je administratie? Klaar voor een efficiëntere aanpak en minder tijdsverspilling aan administratieve processen?

BIQSDRIVE-icoon-png

BIQSDRIVE, de optimale online rijschoolsoftware is je sleutel naar een succesvolle rijschool. Want je bent een gepassioneerd rij-instructeur, maar hebt minder voeling met alles wat erbij komt kijken qua papierwerk en planning? Dan is BIQSDRIVE zonder omweg de goede oplossing voor je beheer.

BIQS, je partner voor oplossingen op maat van jouw noden

Heb je behoefte aan een online planning kalender op maat? Ben je op zoek naar een web- of mobiele applicatie of webshop om je business te vergemakkelijken. Of je wenst betere, meer gedetailleerde rapporteringen en betere data om analyses te kunnen maken. Hier helpen we je graag mee verder.

Je zal vlotter, performanter en efficiënter werken dan ooit tevoren. Neem vrijblijvend contact op met ons. Samen bekijken we op welke manier we je bedrijfsvoering kunnen verbeteren.

OP ZOEK NAAR DE OPLOSSING?

BIQS is je betrouwbare partner in de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Samen  komen we tot de beste oplossing om de dagelijkse werking van je bedrijf te verbeteren.