BIQS, jouw betrouwbare partner

BIQS, jouw betrouwbare partner sinds 2008!

BIQS is sinds 2008 dé betrouwbare partner als het gaat over automatisatie van je bedrijfsprocessen. 

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring zorgen we voor de meest gebruiksvriendelijke software op maat van jouw bedrijf. Of het nu gaat om een Microsoft 365 Business Central pakket, planningstool, web- of mobiele applicatie. BIQS staat garant voor de beste oplossing, afgestemd op de noden van je bedrijf en je mensen.

Zo gaan we bij BIQS te werk

2008

BIQS IT start op vanuit Tessenderlo. Vanaf de start is BIQS IT een betrouwbare Navision Service Partner.

2010

Door goede service en ondersteuning te bieden aan zijn partners groeit BIQS IT verder. De eerste extra medewerkers worden aangetrokken.

2016

De verticalisatie in dienstverlening krijgt vorm. BIQS IT focust zich voornamelijk op oplossingen voor service- en verhuurbedrijven.

2017

Met het BIQSDR!VE pakket ontwikkeld BIQS IT de optimale online rijschool software.

2020

BIQS IT verandert zijn naam in BIQS. Ondanks een kortere naam blijft ons DNA ongewijzigd. Op maat oplossingen voor service- en verhuurbedrijven.

Enkele referenties

BIQS is de betrouwbare partner voor performante oplossingen voor de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Vanuit een persoonlijke aanpak ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software voor je bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van je bedrijf ligt aan de basis van een juiste oplossing. BIQS is dé referentie als het gaat om verhuursoftware en software voor servicebedrijven.

Met efficiënte oplossingen voor je administratie, planning, klantenbeheer, voorraadbeheer, offertes, facturatie en betalingsopvolging.  Van standaard ERP-software pakketten tot complete oplossingen op maat, of een combinatie van beiden.

Heb je behoefte aan een online planning kalender op maat? Of ben je op zoek naar een web- of mobiele applicatie om je business te vergemakkelijken. Ook hier helpen we je graag mee.

Je bedrijf zal vlotter, performanter en efficiënter werken dan ooit tevoren. Zo neem je voorsprong op je concurrenten. Want een sterk verhaal naar je klanten toe begint met een betrouwbare interne werking. Als het intern niet vlot verloopt, hoe wil je je klanten dan een feilloze service bieden?

Benieuwd wat BIQS voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons via het contactformulier, via mail info@biqsit.be of telefonisch op 014 75 40 76. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook.