Planningstool

Omdat plannen ook plezant mag zijn.

Om je belangrijkste resources op een juiste manier in te zetten, ontwikkelen we voor jou een planningstool op maat. Omdat plannen ook plezant mag zijn. Deze kan naadloos geïntegreerd worden met je bestaande ERP-software. 

Vanaf nu plan je je mensen, machines, … en taken op een efficiënte manier in. Ontdek zelf ook hoe je door een goede en performante oplossing met plezier aan je planning zal werken.

Grafisch bord met meerdere schermen

Tijdslijn van je taken

Herkennen van terugkerende patronen

Geïntegreerde navigatiekaart

Geavanceerde beveiliging

Beschikbaar in meerdere talen

Drag & drop planning

Toewijzen van taken aan meerdere resources

Slim filteren van groepen

Gepersonaliseerde interface

Werken met kleuren en prioriteiten

Ondersteuning voor meerdere databases

Plan een afspraak in met BIQS om samen te bekijken hoe we jouw planning efficiënter kunnen maken.

Andere diensten van BIQS

Serv&Rent software

SERV&RENT software, gebaseerd op
Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Web- & mobiele apps​

Web- en mobiele applicaties,
volledig op maat van je bedrijf.​

BIQS is de betrouwbare partner voor performante oplossingen voor de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Vanuit een persoonlijke aanpak ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software voor je bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van je bedrijf ligt aan de basis van een juiste oplossing. Software voor servicebedrijven zoals de verhuursector, software voor autoverhuur, machineverhuur, en vele andere sectoren.

Met efficiënte oplossingen voor je administratie, planning, klantenbeheer, voorraadbeheer, offertes, facturatie en betalingsopvolging.  Van standaard ERP-software pakketten tot complete oplossingen op maat, of een combinatie van beiden.

Heb je behoefte aan een online planning kalender op maat? Of ben je op zoek naar een web- of mobiele applicatie om je business te vergemakkelijken. Ook hier helpen we je graag mee.

Je bedrijf zal vlotter, performanter en efficiënter werken dan ooit tevoren. Zo neem je voorsprong op je concurrenten. Want een sterk verhaal naar je klanten toe begint met een betrouwbare interne werking. Als het intern niet vlot verloopt, hoe wil je je klanten dan een feilloze service bieden?

Benieuwd wat BIQS voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons via het contactformulier, via mail info@biqsit.be of telefonisch op 014 75 40 76. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook.