Geysen-foto

Recent koos GEYSEN NV voor BIQS voor een totale vernieuwing van software.

Enkele weken geleden werd er bij het servicebedrijf Geysen NV een nieuw softwarepakket geïntroduceerd. Geysen NV is al 30 jaar lang een bedrijf dat zich verdiept in de wereld van het industrieel onderhoud. Meer dan 160 gespecialiseerde werknemers staan dag en nacht klaar om een kwalitatief technisch onderhoud te bieden aan hun cliënten. Deze degelijke klantenservice vraagt om een sterke ondersteuning van de aanwezige bedrijfsprocessen. Voor deze goede service in stand te kunnen houden doen ze sinds kort beroep op een software development agency uit de Kempen.

BIQS IT bevindt zich ondertussen al enkele jaren op de Rauwelkoven in Geel. Ze zijn reeds 10 jaar gespecialiseerd in het automatiseren van bedrijfsprocessen en dit specifiek voor servicebedrijven zoals Geysen NV.

Als bedrijf kan u hier terecht voor een pakket dat bestaat uit 3 hoofdelementen. Dit pakket bestaat uit een volledig op maat gemaakt ERP programma dat aangevuld wordt met een planningstool en een onderdeel web en applicatie design.

Zo zorgde dit pakket bij Geysen NV voor een totale vernieuwing van de software. Het gebruikte ERP pakket dat bestaat uit navision biedt een efficiënte ondersteuning aan het verwerken van de boekhouding. Ook werd er bij dit bedrijf gebruik gemaakt van op maat gemaakte software. Specifieke aanpassingen op vlak van de planningssoftware werden ingevoerd.

De aanwezige techniekers kunnen sinds kort ook gebruik maken van een mobiele applicatie. Deze beschikt over enkele interessante functies zoals: time tracking, gps tracking enz. De applicatie zorgt voor een extra hulp bij het regelen van het dagelijkse bedrijfsgebeuren.

Grote servicebedrijven zoals Geysen NV doen beroep op BIQS IT omwille van de goed opgebouwde persoonlijke service. Zo zullen ze bij het uitwerken van een project telkens een grondig vooronderzoek uitvoeren.

BIQS IT is net iets anders dan de grote concurrenten in deze sector. Ze beschikken misschien niet over het grootste complex uit België maar bieden u wel een persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Deze service kunnen grote concurrenten u niet altijd beloven. Wenst u toch graag eerst kennis te maken met de software vooraleer u als bedrijf een aankoop plaatst? U heeft altijd de mogelijkheid om een uitgebreide demosessie bij te wonen, hier krijgt u vast en zeker antwoord op al uw vragen.

 

 

Comments are closed.