Onze services

Voor welke diensten kan je terecht bij BIQS?

Bij BIQS ontwikkelen we daarom gebruiksvriendelijke ERP-software voor planning, klantenbeheer, boekhouding en meer. Gaande van standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central pakketten, tot oplossingen volledig op maat van je bedrijf, en alles ertussen.

Verder maken we complete planningtools op maat. En heb je nood aan een web- of mobiele applicatie? Ook daarvoor ben je bij BIQS aan het juiste adres. 

BIQS staat voor ‘Business ITnovative Quality Services’! Kwaliteitsvolle, geautomatiseerde oplossingen die je bedrijfsvoering eenvoudiger en efficiënter zullen maken.

Serv&Rent ERP-software van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met onze intelligente Serv&Rent software bieden wij een uitgebreid en dynamisch pakket met specifieke functionaliteiten voor servicebedrijven en de verhuursector. Als Microsoft service partner zetten wij de geschikte modules klaar om een volledig inzicht in je bedrijf te krijgen.

We stroomlijnen je aankoop, klantenservice en financiën

Oplossingen zowel voor kleine als grote bedrijven, van retail tot industrie

We optimaliseren je bedrijfsprocessen en je kosten

Planningstool

Vragen klanten steeds naar de status van hun project? Plannen je werknemers hun werk niet correct? Onze planningssoftware op maat is dé oplossing.

De juiste mensen bij de juiste functie

Vereiste kosten en werkkrachten in kaart brengen

Raadplegen van de projectstatus

Web & mobiele applicaties

BIQS ontwikkelt web- en mobiele applicaties op maat van (service) bedrijven. We werken steeds met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat jouw applicatie mee is met hun tijd.

Verbeter je klantbeleving dankzij de juiste tools

Mobiel vriendelijk en volledig responsief, klaar voor elk toestel

Talrijke mogelijkheden op maat van je bedrijf

BIQSDRIVE

We ontwikkelden een software oplossing, specifiek voor rijscholen en opleidingscentra. Dagelijks beheer van je rijschool in de cloud. BIQSDRIVE is volledig en flexibel in gebruik. Een must voor een vlot beheer en feilloze werking van jouw rijschool.

BIQS is de betrouwbare partner voor performante oplossingen voor de automatisatie van je bedrijfsprocessen. Vanuit een persoonlijke aanpak ontwikkelen we gebruiksvriendelijke software voor je bedrijf. Een grondige analyse van de behoeftes van je bedrijf ligt aan de basis van een juiste oplossing. Software voor servicebedrijven zoals de verhuursector, software voor autoverhuur, machineverhuur, en vele andere sectoren.

Met efficiënte oplossingen voor je administratie, planning, klantenbeheer, voorraadbeheer, offertes, facturatie en betalingsopvolging.  Van standaard ERP-software pakketten tot complete oplossingen op maat, of een combinatie van beiden.

Heb je behoefte aan een online planning kalender op maat? Of ben je op zoek naar een web- of mobiele applicatie om je business te vergemakkelijken. Ook hier helpen we je graag mee.

Je bedrijf zal vlotter, performanter en efficiënter werken dan ooit tevoren. Zo neem je voorsprong op je concurrenten. Want een sterk verhaal naar je klanten toe begint met een betrouwbare interne werking. Als het intern niet vlot verloopt, hoe wil je je klanten dan een feilloze service bieden?

Benieuwd wat BIQS voor jouw bedrijf kan betekenen? Contacteer ons via het contactformulier, via mail info@biqsit.be of telefonisch op 014 75 40 76. Volg ons ook via LinkedIn en Facebook.