ONZE SERVICES

Bij BIQS ontwikkelen we ERP-software, van standaard Microsoft Dynamics 365 Business Central pakketten tot oplossingen volledig op maat van je bedrijf, en alles ertussen.

Verder maken we complete planningtools op maat. En heb je nood aan een web- of mobiele applicatie? Ook daarvoor ben je bij BIQS aan het juiste adres.

BIQS staat voor ‘Business ITnovative Quality Services’! Kwaliteitsvolle, geautomatiseerde oplossingen die je bedrijfsvoering eenvoudiger zullen maken.

SERV&RENT ERP-software van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met onze intelligente SERV&RENT software bieden wij een uitgebreid en dynamisch pakket met specifieke functionaliteiten voor servicebedrijven en de verhuursector. Als Microsoft service partner zetten wij de geschikte modules klaar om een volledig inzicht in je bedrijf te krijgen.

Het stroomlijnen van je klantenservice, aankoop en financiën

Geschikt voor grote en kleine bedrijven, van retail tot industrie

Optimalisatie van je kosten en bedrijfsprocessen

Planningstool

Vragen klanten steeds naar de status van hun project? Plannen je werknemers hun werk niet correct? Onze planningssoftware op maat is dé oplossing.

De juiste mensen bij de juiste functie

Vereiste kosten en werkkrachten in kaart brengen

Raadplegen van de projectstatus

Web & mobiele applicaties

BIQS is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites en mobiele applicaties op maat voor (service) bedrijven. We werken steeds met de nieuwste technologieën en zorgen ervoor dat jouw website en applicatie mee zijn met hun tijd.

Verbetering van de klantbeleving

Mobiel vriendelijke websites

Talrijke mogelijkheden op maat van je bedrijf

BIQSDR!VE

We ontwikkelden een servicetool specifiek voor rijscholen en opleidingscentra. Dagelijks beheer, flexibel in gebruik en analyse, kortom: deze tool is een must voor een vlot beheer van elke rijschool.