verhuursoftware-foto-blog-C

Verhuursoftware huren, dit is je kans!

Je verhuurbedrijf is je trots. Dagelijks ben je in de weer om klanten de beste service te bieden. Je kent de voordelen van verhuur als geen ander. Maar wist je dat dezelfde voordelen ook gelden voor de software die je dagelijkse bedrijfsprocessen en verhuuractiviteiten regelen? Verhuursoftware huren, dit is je kans!

Volgens de European Rental Association (ERA) zijn dit de belangrijkste redenen om te huren: Financieel, materieel, service, veiligheid en betrouwbaarheid. (bron: https://erarental.org/en/reasons-to-rent)

De sterktes die ERA aanhaalt kunnen we perfect toepassen op de Serv&Rent verhuursoftware die BIQS aanbiedt. Daarom deze 5 voordelen van huren van je verhuursoftware.

1. Financieel

Software huren vraagt een veel kleinere investering ten opzichte van de aankoop van je licenties. Naast een eenmalige implementatiekost heb je een maandelijkse kost per gebruiker. Software huren is financieel in lijn met je bedrijf. Geen ongebruikte licenties meer, of de nood om bij te kopen. Je speelt flexibel in op de noden van je bedrijf.

2. Materieel

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central als basis, heb je de zekerheid van een goed en compleet pakket waarmee je je dagelijkse administratie op een betrouwbare manier kan doen. Alles werkt perfect samen met Office toepassingen. De centrale database is het kloppend hart van je bedrijf. En met de Microsoft erkende, geïntegreerde verhuuroplossing erbij heb je alles wat je nodig hebt.

3. Service

Bij een digitale transformatie is je software slechts een klein deel van het geheel. Intern neem je best iedereen mee in de overgang naar een nieuwe werking. En dan heb je nog de nood aan een goede softwarepartner die je bijstaat. BIQS bekijkt samen met jou de uitdagingen waar je voor staat. Vanaf het prille begin tot lang na de implementatie staan we voor je klaar met raad en daad.

4. Veiligheid

Je software draait in een goed beveiligde cloud omgeving. Deze garandeert je enerzijds absolute veiligheid, en geeft je anderzijds ongekende vrijheid. Veilig inloggen en werken waar je maar wil. Met elk toestel dat een mobiele- of wifiverbinding heeft kan je zo aan de slag. En zonder zorgen over backup van je data of onderhoud van je servers. Deze gebeuren immers automatisch.

5. Betrouwbaarheid

De keuze voor een (nieuw) softwarepakket is belangrijk voor je bedrijf. Ga je voor een kleiner, op zichzelf staand pakket? Of kies je voor een Microsoft Dynamics 365 Business Central pakket waarmee duizenden bedrijven wereldwijd werken? De persoonlijke service, kennis en ondersteuning krijg je als je met ons samenwerkt. Zo heb je ‘the best of both worlds’, vertrouwen én betrouwbaarheid.

Serv&Rent verhuursoftware huren: een flexibele, complete en efficiënte oplossing.

Bekijk samen met BIQS wat de Serv&Rent software voor jouw bedrijf kan betekenen. Ervaar hoe je beter en efficiënter werkt dan ooit tevoren. Eén oplossing, één waarheid. Weg met interpretaties of achterhaalde informatie, welkom betrouwbare en up-to-date gegevens. Tijd én geld besparen door je software te huren. Ben jij ook verkocht/verhuurd?

Contacteer Johan voor een kennismakingsgesprek, telefonisch 0470 51 11 16 of via mail johan.caers@biqsit.be

Comments are closed.