Serv&Rent

VERHUURSOFTWARE

Serv&Rent, de betrouwbare software oplossing voor je verhuur

Nood aan een betrouwbare software oplossing voor je verhuur? Dankzij de Serv&Rent verhuursoftware kan je elke dag vol vertrouwen aan de slag. Eén complete, gecentraliseerde oplossing voor al je verhuuractiviteiten en dagelijkse administratie.

Je verhuur en administratie vlot stroomlijnen werkt het best als je kiest voor een software oplossing waarin al je data in één centrale database zit. Via rolverdelingen heeft iedereen toegang tot de voor hem/haar noodzakelijke informatie. Dankzij de centrale database is deze informatie steeds correct.

Geen dubbele data meer of nood aan kopieerwerk binnen je verhuurtraject. Geen data die achterhaald is, of voor interpretatie vatbaar is. Gewoon duidelijke en up-to-date informatie op elk moment je dit wenst. Dat is de kracht van goede verhuursoftware.

Met onze Serv&Rent oplossing plan je je verhuur volledig in. Naast rollend materieel, machines en andere voertuigen kan je ook personen en middelen inplannen.

Serv&Rent werkt met Microsoft Dynamics 365 Business Central, een krachtige oplossing voor de dagelijkse werking van je bedrijf. De specifieke verhuuroplossing die Serv&Rent biedt is een door Microsoft erkend pakket. Hiermee investeer je in een pakket waarmee je echt goed zit, zowel nu als in de toekomst.

Met de Serv&Rent app heb je een overzichtelijke machineplanning en transportplanning. Deze laat je toe vlot in te spelen op vragen van klanten en je machines en transporten te beheren. Maak via de app ook rechtstreeks klanten en contracten aan, die meteen gesynchroniseerd zijn in Business Central.

De Serv&Rent totaaloplossing werkt in de Cloud en is niet gebonden aan een besturingssysteem. Welk toestel je ook beschikbaar hebt, met welk besturingssysteem ook, je kan steeds blijven werken. Op die manier werk je efficiënter en meer flexibel dan ooit tevoren. En zorgen over servers en backups? Die behoren dankzij de betrouwbare Cloud hosting ook tot het verleden.

Jij biedt je klanten de beste service en oplossing als ze bij jou huren. Serv&Rent software voor verhuur biedt jou de zekerheid van een complete, veilige en efficiënte oplossing.

SERV&RENT, JOUW GARANTIE OP SUCCES

DE BELANGRIJKSTE VOORDELEN VAN ONZE SERV&RENT VERHUURSOFTWARE

1
Gebruiksvriendelijk

Onze verhuursoftware is altijd en overal beschikbaar voor jou en je medewerkers.

2
Flexibel

Het voordeel van een huuroplossing, je kan ten alle tijde inspelen op de noden van je bedrijf.

3
Betrouwbaar

Dankzij het Microsoft Dynamics 365 Business Central platform en onze erkende verhuursoftware.

4
Veilig

Een veilig gehoste cloud oplossing, zonder kopzorgen over backups en serveronderhoud.

Er is meer mogelijk dankzij de Serv&Rent verhuursoftware

LAAT ONS KENNISMAKEN

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden en functionaliteiten van onze verhuursoftware? Laat ons dan kennismaken. Contacteer ons via onderstaand formulier.


Enkele referenties